Стара Загора утре: 24 юли

Животът

23-07-2014, 20:40

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седем нови жилища от семеен тип построиха в Стара Загора

Официално откриване на центрове за настаняване от семеен тип

Времето: През нощта ще има превалявания и гръмотевици, повече в Централна и Източна България. И утре облачността над страната ще е по-често значителна. На много места ще има превалявания, в отделни райони придружени с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от север, северозапад. Максимални температури 23°-28°.
Предстоящи събития:
-11.00 часа Ще се състои официално откриване на седемте Центъра за настаняване от семеен тип и ще се отбележи приключването на проект „Деинституционализация на деца в риск посредством изграждане на центрове за настаняване от семеен тип в община Стара Загора". То ще се състои в един от новоизградените центрове, намиращ се в кв. „Кольо Ганчев", на ул. „Детелина" № 8.
-14.00 часа в зала 203 на Община Стара Загора ще се проведе редовната пресконференция на председателя на Общински съвет. На нея се очаква да бъдат огласени проблеми за решаване на предстоящата общинска сесия.
Програма за Лятна работа с деца на Детски отдел, библиотека „Родина":
10:00 ч. – 10:15 ч. „Кой съм аз...? Коя си ти...?" – интерактивни игри и упражнения
10:15 ч. – 11:00 ч. „Хора за природата – Зелено общество в действие '' – гостуват Зелени балкани – Стара Загора, д-р Клисурова
11:00 ч. – 12:30 ч. Работа по проекти: „Час по България"
• „Пътят на розата" – мултимедийна презентация
• „Легенда за..." – запознаване на децата с легендите за произхода на имената на известни български географски местности.
• „По картата на България" – игра-състезание
• „С ухание на рози" – ателие за изработване на рози от креп хартия и салфетки.