Спрягат Херо за Лудогорец

Това може да се случи само при загуба на „орлите" срещу Черно море на „Тича" и отпадане от Партизан в III квалификационен кръг на Шампионската лига

Димитър Димитров-Херо и Любослав Пенев са сред вариантите за нов треньор на Лудогорец - пише "Меридиан мач". Някой от тях обаче може да поеме отбора само при загуба на „орлите" срещу Черно море на „Тича" и отпадане от Партизан в III квалификационен кръг на Шампионската лига.

В Разград все още не се обсъжда смяната на Стойчо Стоев, защото няма как заради слабо представяне в два мача, всичко постигнато от специалиста през миналия сезон да бъде зачеркнато. Въпреки това различни мениджъри промотират имената на Любо и Херо пред боса на Лудргорец Кирил Домусчиев. Той е един от най-недоволните от слабото представяне на отбора напоследък, тъй като през лятото направи най-скъпата селекция в историята на българския футбол. Бяха привлечени колумбиецът от Гранада Браян Ангуло, който според испанските медии струва 1,5 млн. евро. Дойдоха още Абел Анисе от Ботев, взет за около 500 000 евро и не по-малко скъпият Вандерсон. Въпреки това „орлите" не започват обещаващо и ако продължават така, много трудно ще постигнат голямата цел - влизане в групите на Шампионската лига.

Преди година Ивайло Петев, донесъл две поредни титли на Лудогорец, бе уволнен след загуби от Любимец и Слован (Братислава) в началото на кампанията.