Коко киха 20 хиляди евро за Емилия

Бижу, обсипано с 87 брилянта, ще краси шията на певицата

Колието на една от най-елитните световни марки - „Пиаже", си има конкретен повод, който семейството на футболния бос ревниво крие. Според клюките това е подарък по повод годишнина от запознанството му с Емилия, пише blife.bg.

Бижуто се казва „Посешън" и е обсипано с 87 брилянта. На официалния сайт на швейцарската луксозна марка украшението за богаташи е заковано с цена 20 000 евро. За класата на колието говори и фактът, че рекламно лице на тази колекция е супер моделът Бар Рафаели. Бившето гадже на Леонардо ди Каприо представя „Пиаже" от април 2012 г.

За щедростта на Коко се носят легенди. Бившата му жена - изгора Анелия отнесе  цяла къща. Предишното й жилище бе апартамент, който е сватбен подарък от кума, покойния Жоро Илиев.

Преди време пък трета красавица от „Пайнер" - Преслава, се облажи с апартамент от мултимилионеракато спомен за любовната афера, която двамата си спретнаха, твърди Всеки ден.

Бизнесменът често раздава пари за благородни каузи, но предпочита да не се шуми, издадоха негови познати. За чудовищните наводнения в Сърбия през пролетта например Динев преведе 500 00 лева по сметката за дарения, отворена в БЧК.