Джордж Клуни със смокинг на Армани на сватбата си

Редакторка на сп. "Вог" ще отрази голямото събитие

Главната редакторка на сп. "Вог" Ана Уинтур е сред поканените гости на сватбата на Джордж Клуни и Амал Аламудин и ще отрази събитието в изданието, съобщи Контактмюзик. Сватбата на холивудския актьор, режисьор и продуцент и британската адвокатка ще бъде следващия месец в Италия. Самата церемония, планирана за 20 септември във Венеция, ще бъде скромна. 53-годишният Джордж Клуни и 36-годишната Амал Аламудин обаче планират поредица от големи партита преди и след венчавката.

Източник от обкръжението на бъдещото семейство разкрива за "Ню Йорк пост", че булката най-вероятно ще носи рокля, сътворена от Оскар де ла Рента. И тъй като дизайнерът е близък приятел на Ана Уинтур, се очаква сватбеният тоалет на Аламудин изобилно да присъства в отразяването.

Същевременно стана ясно, че Джордж Клуни е избрал Джорджо Армани за дизайнер на смокинга, който ще носи в големия ден, пише БТА. Холивудският актьор е голям почитател на прочутия италиански моден корифей. Клуни ще организира превоза на Армани и екипа му от Милано до вилата си на езерото Комо, за да се погрижат моделиерите за облеклото на младоженеца и останалите мъже на сватбеното празненство.