Министър Раданова изпрати младите ни олимпийци

27 състезатели ще представят страната ни в 14 вида спорт

Служебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова изпрати делегацията с българските спортисти, които ще участват във II младежки олимпийски игри в Нанджин, Китай, съобщиха от прессцентъра на Министерство на младежта и спорта.

Министър Раданова поговори поотделно със състезателите и техните треньори, подари им по един национален флаг и изрази увереност, че ще имат поводи да ги развеят по време на Игрите.

„Скъпи състезатели, аз вярвам във вашите възможности и съм убедена, че всеки от вас ще даде най-доброто от себе си в Нанджин. Това е само първото стъпало по дългия път на спортната ви кариера. За това не искам да ви натоварвам с очаквания. Знам, че сте добре подготвени и вярвам във вашите възможности. На добър час!“, обърна се служебният министър към участниците в делегацията.

Евгения Раданова беше придружена и от зам.-министър Йордан Йовчев, който пожела на младите ни таланти да дадат максимума от възможностите си и да се насладят на емоцията от първата им голяма стъпка в елитния спорт.

27 състезатели ще представят страната ни в 14 вида спорт.