Цеци Красимирова и Гонзо пак се събраха

Всеки месец Цеци Красимирова прелитала от Барселона до София и обратно, където да се среща с любимия си

Цеци Красимирова и Гонзо пак са заедно, въпреки че фаталната брюнетка официално обяви, че вече е напълно сама и гледа напред в живота с надеждата да намери истинската любов.

Двамата си уреждали тайни срещи в луксозен палат край Драгалевци, изключително дискретен за случая. Всеки месец Цеци Красимирова прелитала от Барселона до София и обратно, където да се среща с любимия си, пише "Всеки ден".

Началото на връзката между Цеци и Гонзо е някъде в края на 90-те и въпреки различните перипетии, уж раздели и промени в живота двамата продължават да делят една постеля.

През 2012 г. Цеци официално обяви публично, че вече е напълно сама и гледа напред в живота с надеждата да намери истинската любов. Макар моделката да не спомена ясно, че се е разделила със звездата на „Левски", на всички стана ясно, че двойката е прекратила отношенията си.

Според запознати това се случило, след като съпругата на Гонзо - Мариета, го заплашила с развод и съд, тъй като се уморила от дългогодишните му изневери. Решен да остане при питомното, вместо да гони дивото, Георги се разделил мирно с Цеци, но очевидно разлъката е била временна и сякаш в техния случай тя е кауза пердута.