Eвгени Минчев влиза във „ВИП Брадър“

Лордът лапва 50 бона, стои в „Образцовия дом“ само седмица

Евгени Минчев е един от сигурните участници в новия сезон на „ВИП Брадър", пише „Всеки ден" от доверени източници. Хора на Нико Тупаров преговаряли с бившия ватман и настоящ паркетен лъв в продължение на месеци, докато накрая Лорда склонил да влезе в Къщата на шоуто, която тази година се подвизава под името „Образцов дом". За звездното си присъствие, което обаче няма да продължи повече от седмица, Минчев ще вземе рекордно високия за историята на шоуто хонорар от 50 хиляди лева. Наред с баснословната сума светският хроникьор е обявил пред организаторите и дълъг списък с изисквания, с които са длъжни да се съобразяват както операторите и екипът на продукцията, така и останалите випове, които са склонили да участват в риалитито тази година.

 Злите езици пък напомнят, че Лорда трябваше да влезе в скандалното риалити още през миналия му сезон. Тогава обаче бившият ватман взел 5-те хилки, които организаторите му дали предварително в аванс и в последния момент им вързал тенекия, без дори да даде обяснение защо е променил мнението си. Тогава, за да се отсрамят пред зрителите, от екипа измислиха на мястото на пиар специалиста да влезе един пуяк, който да съобщи, че „братовчед му" Евгени е избягал. „Истината е, че и двамата сме просто пуяци, но той е доста по-надут от мен", гласеше злостната закачка на продуцентите към постъпката на Минчев. Лорда пък не пропусна да им се отяде, като в последвалите интервюта пред най-големите родни медии сипеше огън и жупел по целия формат. „На кого би било интересно да гледа всяка вечер тази безсолна каша от нагласени съдби и отегчителни физиономии. Това е като една досадна пръдня, киселина в стомаха, която жестоко ме изнервя. Никога не съм харесвал това плебейско шоу", изригна тогава Минчев.

 Както „Всеки ден" първи писа, сред сигурните участници е и актьорът Мариан Вълев, познат като Куката от сериала „Под прикритие". За обитатели на „Образцовия дом" се въртят имената на Иво Аръков, Коко Каменаров, фолк певеца Фики, Влади Въргала и писателката Ваня Щерева.