Кой даде 30 бона за новите зъбки на Емилия?

15 000 евро се изръси Емилия, за да подмени зъбите си, пише HotArena.net. Певицата сама е платила за инвестицията в усмивката си, малко след като колежката й Преслава също си направи нови зъби.

Милото на Коко Динев от години има циркониеви зъбни импланти, които са по-евтини от изкуствените зъби, но се подменят периодично.

Тъй като само един изкуствен зъб върви около 2-3 хиляди лева, тя е трябвало да се охарчи с поне 50 бона, но като редовна клиентка стоматологът й е направил отстъпка и взел само 30 бона, докладваха наши агенти. Емилия много искала холивудска усмивка и се бръкнала със сумата, без да се замисли, пише Всеки ден.

 Певицата винаги се е притеснявала да се усмихва широко, на повечето й снимки и фотосесии гледа да не се виждат зъбите й. Сега след процедурата тя все по-често се усмихва широко, забелязаха феновете й. 

Според зложелателите й обаче интервенцията не е успешна, защото от километри си личи, че е изкуствена. ,,Прекалила е с белотата – лъщи като тоалетна чиния! Личи си, че не са нейни“, смятат те.