Емилия вдигна летвата

Половинката на Коко Динев покрива световните стандарти за визия на сцена

Фолк дивата Емилия понесе доста критики относно визията, с която се появи във всички градове на турнето на „Пайнер“. Тя бе обвинена, че е изкопирала от глава до пети Дженифър Лопез, но се оказа, че всъщност няма нищо лошо да вдигне летвата и да се представи и блесне като за световно ниво, пише HotArena.net.

Въпреки че отдавна заяви, че ще разчита единствено на гласовите си възможности, а не на визия и шоу с ефекти, само Емилия се появи на сцената с визия, съобразена със световните модни тенденции.

След наградите на MTV, които наблюдавахме преди няколко вечери, най-проницателните забелязаха камъните и блестящите елементи в тоалетите на звездите – особено в този на Бионсе.

Не е тайна, че всяка звезда, появила се на подобен форум, се е допитала до вещи имена в модата за своето представяне. Небрежни коси, блестящи тоалети и живо пеене бяха най-силният коз на чуждестранните изпълнители.

Далеч от намеренията за сравнение с нашите певци и публични личности, но въпреки това неизбежен момент е да се замислим как тук в България се представиха на приключилото преди седмица турне на „Пайнер“.

Първата и единствена, която се представи на някакво дори и минимално световно ниво, бе Емилия. Освен факта, че е единствената от всички на турнето с най-много стаж в димитровградската фабрика за хитове, Коковица се бе постарала не само за външния си вид, но и за поведението и цялостното си представяне на сцената.

Очевадно за всеки беше взаимстваното от Дженифър Лопез облекло, но няма как да отречем че й отива. Явно Емилия се е посъбудила и е решила след 15 години да влезне в десятката на най-котираните в страната ни. След като видяхме стила и поведението на почти всички от шоуто на MTV, забелязахме камъните и небрежните коси, с които и Коковица се бе съобразила и използвала. 

Междувременно фолкаджийката от 10 дни подкукоросва почитателите си като пуска думи и странни снимки от предстоящата си песен. Пак взаимствано от чуждите изпълнители, но доста успешно.