Цеци Красимирова се изповядва за Самоковеца във VIP Brother

„Цеци иска един чувал с пари и се прави на голяма звезда"

Най-скандалната манекенка Цеци Красимирова е поканена за участие във ВИП Брадър. В момента продуцентите са в тежки, кървави преговори с моделката. Тя има сериозни претенции както към хонорара си, така и към условията за престоя си. „Цеци иска един чувал с пари и се прави на голяма звезда" - споделя пред „България днес" източник, запознат с кухнята на шоуто.
Или манекенката ще влезе за адски много пари, или ще придобие суперзвезден статут и ще се появи само за няколко дни в къщата на ВИП Брадър - колкото да разбуни духовете в нея, пишат от razkritia.com Екипът на ВИП Брадър в това издание е подготвил стилистиката на соца, която ще мине под названието „Образцов дом". Идеята на продуцентите е Цеци Красимирова най-накрая да проговори за застреляния си в Амстердам любовник - контрабандиста Косьо Самоковеца.
Черната пантера, както е прякора на моделката, упорито мълчи за драмата и не разкрива подробности за връзката им. От години Цеци Красимирова и дъщеря й Джудит живеят в Барселона. Припомняме, че манекенката присъства на разстрела на Косьо Самоковеца в Амстердам през 2003 г. Самата тя бе улучена с изстрел в главата, при което губи едното си око. Оттогава е с изкуствено. Заради тежката рана се заговори, че тя изобщо не е получила изстрела случайно, а съвсем преднамерено, защото била доста обвързана с дейността на Косьо Самоковеца.