Десислава Атанасова: Ще се опитаме да се срещнем очи в очи с колкото се може повече хора

Кампанията ни ще бъде позитивна, каквато винаги е била

Ще се опитаме да се срещнем очи в очи с колкото се може повече хора, за да разкажем приоритетите в програмата си, която беше официално представена миналата седмица. Това каза за Агенция Фокус водачът на листите народни представители на ПП ГЕРБ за Монтана и бивш министър на здравеопазването в кабинета „Борисов” Десислава Атанасова.

 

„Кампанията ни ще бъде позитивна, каквато винаги е била, усещането за подкрепа на 15 хиляди души е прекрасно. Всъщност очакваме от политическите си опоненти подобно отношение. За нас е ясно, че през този месец, който предстои, ще трябва да направим много срещи, ще трябва да обясним на хората какво предстои и като работа, и като законодателни промени, и като възможности за бъдещото развитие на България”, каза още водачът на листите на ПП ГЕРБ в Монтана.

 

Тя добави, че най-важно е да има финансова стабилност и сигурност за гражданите, за да могат да бъдат направени реформи за по-доброто развитие на България. Десислава Атанасова допълни, че предизборната кампания в града ще бъде открита на 9 септември с водосвет в Лопушански манастир.

 

„Имахме намерение да стартираме още миналата седмица, но решихме, че заради бедственото положение е много по-редно да сме близо до хората и тогава им помогнахме с около 2 тона вода за селата Говежда, Дълги дел и другите бедстващи в областта. Надявам се, че природата ще бъде благосклонна към България и всички бедствия и потопи, които се случиха тази година, няма да се повтарят”, допълни Десислава Атанасова.