Соня Колтуклиева към проф.Близнашки: Имате ли ясна представа какво ще се случи с КТБ?

Като юрист и държавник - какво мислите за прокурорско-съдебната сага по случая "Цветан Василев"?

Току-що написах на стената на Георги Близнашки: Г-н Близнашки, имате ли ясна представа какво ще се случи с КТБ? Министър Порожанов няколко пъти се среща с представители на Епик - докъде стигнаха разговорите, какво предстои? Разполагате ли с информация какви щети изтърпяват държавните и частни фирми, общините и болниците, чиито пари са затворени в КТБ? Давате ли си сметка какви поражения предизвиква върху живота на стотици хиляди българи агонията на КТБ/банка "Виктория" и, ако сте загрижен за тях, какво ще предприеме правителството? Разговаряли ли сте за това с управителя на БНБ Иван Искров? Какви указания Ви дава по този драматичен проблем Вашият работодател президентът Плевнелиев?

Основателни ли са моите подозрения, че бавите решението за КТБ с намерението "бомбата КТБ" да избухне в мандата на следващото правителство?
Нелепото Ви изказване, че Цветан Василев може да се върне в България, защото няма смъртно наказание, как кореспондира с неговото твърдение, че не се чувства сигурен за живота си?

Като юрист и държавник - какво мислите за прокурорско-съдебната сага по случая "Цветан Василев"? Защо Вашият министър на правосъдието - речовит протестър доскоро - мълчи по тези теми?

Изпитвате ли вина за мъките и премеждията на хората, които нямат достъп до спестяванията си в КТБ? Аз лично не съм забелязала това да Ви тревожи.

Това публикува преди час журналистката Соня Колтуклиева в профила си в социалната мрежа Фейсбук.