Пияна казанлъчанка отнесе глоба, буйствала срещу полицаи

Съдът счете поведението й за дребно хулиганство

Вдовица с висше образование шокира казанлъшката общественост с непристойно поведение, следствие на изпито порядъчно количество алкохол.
Сцената се разиграла в известно казанлъшко заведение. След като заедно с неин познат изпили литър вино, жената започнала да псува и обижда мъжа срещу нея, при което той станал и напуснал заведението.
Два часа по-късно сервитьорка я помолила да плати, тъй като й свършва работното време. Вместо това пияната жена повърнала на масата и на земята, и легнала на скамейката, където стояла, отказвайки да си плати сметката, пише Kazanlak.com. Всичко това се е случило докато е имало други клиенти. При грозната гледка те напуснали заведението или се преместили на масите отвън, става ясно от разгледаните данни по делото. От персонала се обадили на управителя, който също се опитал да изпрати пияната жена, но тя отново отказала да плати.
Стигнало се до обаждане на телефон 112 и на мястото пристигнали полицаи. Последвали нови гневни закани от жената, този път към служителите на реда. Тя се обърнала към униформените с куп нецензурни думи и обиди. През това време жената хвърлила на земята 40.00 лв. и казала на управителя на заведението „Яжте ми парите“.
Заради поведението на пияната казанлъчанка се наложило тя да бъде отведена в сградата на Районно управление Полиция – Казанлък, където също се държала непристойно спрямо полицейските служители и продължила да ги псува и обижда.
Казанлъшкия Районен съд наложи глоба за дребно хулиганство на жената. Заради непристойното си поведение на обществено място, с което е нарушила обществения ред и спокойствието на гражданите, както и проява на оскърбително отношение към органите на властта, съдът й наложи административно наказание "Глоба" в размер на 100 лв.