Бойко Борисов ще посети Област Стара Загора

В региона днес са още Цветан Цветанов, Лиляна Павлова и Ева Паунова

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще посети област Стара Загора днес.

В 11:00 ч. Борисов ще присъства на откриването на детска градина „Камбанка“, на ул. „Г.С. Раковски“ 74, в централната градска част до сградата на Областната дирекция на МВР. Детската градина е построена със средства от държавния бюджет, отпуснати по време на управление на ГЕРБ. От 11:30 ч. председателят на ГЕРБ ще открие информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова на бул. „Митрополит Методий Кусев“ 5.
В 12:30 ч. Бойко Борисов ще присъства на откриването на два нови парка в град Казанлък –„Тюлбето“ и „Розариум“, изградени по Оперативна програма „Регионално развитие“. Парк „Тюлбето“ се намира на ул. „Радецки“ 48 в град Казанлък, а парк „Розариум“ - на ул. „Стара планина“ 12.

В част от проявите ще участва и заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.
В 10:00 часа Цветан Цветанов ще разгледа Централен общински пазар в Стара Загора, ул. „Пазарска“ № 4. Пазарът е построен по европейската програма JESSICA и е на стойност 2,8 млн. лв. В 11:00 часа Цветанов ще присъства и на откриване на детската градина „Камбанка“, както и на откриването на офиса на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова.
Цветан Цветанов ще открие две изцяло ремонтирани детски градини в Стара Загора. В 16:00 ще открие ЦДГ № 68 „Патиланско царство“, която се намира на бул. „Цар Симеон Велики“ № 248. Втората е ЦДГ №20, ул. „Тича“ №1. В 17:00 часа Цветанов ще открие и детска ясла №3 „Маргаритка“, реновирана със средства от ЕС – бул. „Цар Симеон Велики“ №248.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. На площада пред общината Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Стара Загора листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.