Дарин Димитров: С ГЕРБ бъдещето на България ще е по- добро

Само с висока избирателна активност могат да бъдат преборени купените гласове, убеден е той

Целта на предходното правителство беше да унищожи партия ГЕРБ, не успя, но за съжаление унищожи държавата. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 28 МИР д-р Дарин Димитров на среща с жителите на село Садина, на която присъстваха и кандидатите за народни представители Стефан Иванов, Никола Неделчев и Светлин Бонев. „Надявам се след 5 октомври да сформираме едно силно правителство. В началото ще ни бъде трудно, но с професионализма на ГЕРБ и с ваша подкрепа вярвам, че бъдещето на България ще е по-добро и ще бъдем една нормална европейска държава”, допълни д-р Димитров. Той призова присъстващите за висока избирателна активност, защото само така ще могат да бъдат преборени купените гласове и контролирания вот.

„Истината е, че ние от ГЕРБ искаме животът в България да стане по-добър и спокоен за да имаме една стабилна държава. Трябва да имаме инфраструктура, пътища, трябва много да работим. Трябва да си направим магистрала „Хемус”, защото където има хубави пътища, там всичко се развива и има инвестиции”, заяви д-р Димитров.

Вторият в листата на ГЕРБ в Търговище Стефан Иванов каза, че един от най-тревожните факти през последната година е, че България загуби доверието на северноатлантическите ни партньори. „ГЕРБ е партията, която се ползва с най-голямо доверие в Европа. Ако искаме да се отворят оперативните програми, трябва да гласуваме с номер 9 в бюлетината”, категоричен бе той.

Кандидатът за народен представител Светлин Бонев запозна присъстващите с икономическите аспекти от управленската програма на ГЕРБ. Той наблегна на това, че не се предвижда промяна в плоския данък, което е изключителен плюс за да се превърне България в стратегическо място за инвестиции. Санирането на панелните жилища бе друга тема, която засегна кандидатът за народен представител. „Това ще спести на 711 хиляди домакинства средно от 30 до 40 процента от разходите за електроенергия. Това е един ресурс, който всеки от нас би трябвало да усети като допълнителни средства, които могат да бъдат насочени в потреблението”, заяви Светлин Бонев.