Цветан Цветанов: ГЕРБ помага на общините да се развиват

В Стара Загора той заяви, че на страната ни са нужни работещи институции, а хаосът да бъде заменен със стабилност

“ГЕРБ е партия на действието и на реалните резултати. Стабилното управление в мандата на ГЕРБ помогна на Стара Загора и на всяка българска община да се развивa”. Това заяви в Стара Загора заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ.

„За една година при управлението на Орешарски загубихме време и посока, отдалечихме се от европейския път. Зад мен, на тази сцена са хората, които с добрата си работа, с възможностите си могат да върнат доверието на Брюксел и да изведат страната ни на правилния път“, посочи Цветанов. Той допълни, че през управленския мандат на ГЕРБ, с министър председател Бойко Борисов, всички общини са работили и печелили проекти. „Сега те са в пълен застой. На страната ни са нужни работещи институции, нужно е хаосът да бъде заменен със стабилност. И това може да стане само с масово гласуване на 5 октомври“, призова Цветан Цветанов.  

„Екипът на кмета Живко Тодоров е приготвил проекти за 250 млн. лв. за новия програмен период 2014-2020 г. Нека направим така, че градът и всички вие да имате шанса тези проекти да се случат – за инфраструктура, детски и спортни площадки. Затова излезте и гласувайте за ГЕРБ, за да върви градът ви и държавата напред“, призова Цветанов и даде за пример откритите днес нови обекти в Стара Загора, както и първия информационен офис на евродепутата от ГЕРБ Ева Паунова.