Владислав Николов: БСП се изроди в една партия на фабриканти и олигарси

"В БСП няма нищо ляво - останаха само заблудите", заяви Николов в Левски

„БСП се изроди в една партия на фабриканти и олигарси.” Това каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ за Плевен Владислав Николов на среща с жителите на град Левски.

„Румен Гечев беше вицепремиер в правителството на Жан Виденов. Заплатите на хората достигнаха до фрапиращата цифра от 6 долара, пенсиите – 3. И ако разчитаме, че този човек пак ще оправя държавата, гласувайте за някаква лява политика.“, каза Николов. По думите му, в БСП няма нищо ляво – останала е само лявата платформа и заблудите, които получават хората.

„Важното е, че цялата листа на ГЕРБ сме от Плевен, обикаляме и винаги може да ни видите. Отворени сме за срещи и всяка седмица и някой от вас може да постави проблем, а другите няма кака да ги видите“, посочи Николов. той подчерта, че връзката между кандидатите за народни представители и населението е важна. "Виждате, че ГЕРБ още няма предизборни клипове по телевизиите. Ние искаме да видим Вас, вие да видите нас и когато поставите проблем, да го решим, а не да ни видите веднъж на 4 години", каза още Владислав Николов.