Лиляна Павлова: Време е да вървим напред! Да върнем държавата в пътя!

На предизборния концерт на ГЕРБ в Стара Загора бяха и лидерът Бойко Борисов и зам.-председателят на партията Цветан Цветанов

„Година и пет месеца живяхме в държавата на лъжите, манипулациите и кухите обещания. Сега е време да вземем нещата в своите ръце“! Това каза Лиляна Павлова в Стара Загора по време на предизборния концерт на ПП ГЕРБ.
Водачът на кандидатите за народни представители и министър на регионалното развитие от кабинета на Бойко Борисов, беше част от официалното представяне на листата на партията в Стара Загора.
„Време е да вървим напред! Да върнем държавата в пътя!“, апелира Павлова. „ Само, когато знаем къде искаме да стигнем, само тогава ще стигнем там, където сме се запътили. Днес пред вас поемам отговорността, че ще работим много! Ще дадем цялото си сърце, душа, професионализъм. Няма да обещаваме неща, които не можем да изпълним“, подчерта от сцената Павлова.
„Няма да ви казваме всичко това, което чуваме всеки ден – милион и едно желания, милион и едно работни места. Все лъжи, лъжи, лъжи… Искаме да продължим напред и да стабилизираме държавата, икономиката. Това е възможно, само тогава когато министър председател на България бъде Бойко Борисов. Само така ще можем да увеличим пенсии и заплати, а това ще направи бъдещето възможно!“, категорична бе Лиляна Павлова.
„За региона на Стара Загора, това което ще направим с всичките си усилия и професионализъм, е изграждането на дългоочаквания тунел под Шипка. Ще работим усилено за утвърждаване на старозагорския регион като атрактивна туристическа дестинация. Ще стабилизираме държавните енергийни дружества. Ние не планираме да закриваме, приватизираме сектора. Напротив, нашата основна цел е да ги оздравим. Работниците в тях да получават редовно заплатите си, както и да изградим нови мощности, за да бие енергийното сърце на България. Категорично казвам, че няма да увеличим данъците, защото целта ни е да помагаме на бизнеса“, уточни водачът за 27 МИР Стара Загора.
„Вместо да ви лъжем с по два лева над пенсията, ще направим така, че чрез мерките за енергийна ефективност, всеки един да намали разходите за отопление с поне 50 лева“, заяви Павлова.
„Само след 15 дни трябва да изберем какво бъдеще и в каква държава искаме да живеем – ние, нашите деца… Виждам какво се случва в разкопаните градове, заради спрените европейски фондове, защото за тази една година управление на тройната коалиция, Европа спря парите за България. Това, за което ще работим, е отблокирането на европейските средства, за да стигнат те до всеки един до вас. Да продължим инвестирането в детски градини, училища, пътища, образование, социална политика“, завърши Лиляна Павлова.
На сцената, за да поздравят старозагорци, се качиха още лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.