Пиян чука с пениса си по прозореца на старица

Тя го бие с бастун

Пиян ром от новопазарското с. Мировци се метнал през оградата и се вмъкнал в двора на 73-годишна баба Мара малко преди полунощ срещу 13 септември. Там 45-годишният Сашо Петков се развилнял, събул панталона си и с пениса си започнал да чука по прозореца на самотно живеещата старица. После строшил прозореца, заканвал се да върши сексуални подвизи с нея и ръсел нецензурни думи, съобщава "24 часа".

По перваза на прозореца в бурканчета от кисело мляко старицата била насадила цветя и подправки, но пенисът на нападателя се показвал през тях. Тя светнала лампа в двора, за да го уплаши, но Сашо я строшил с камък. Избил прозореца и напирал да влиза.

 Бабата обаче започнала отвътре да го налага с бастуна и да повика за помощ. Виковете и? чул синът на Сашо и негов приятел. Двамата хукнали да го озаптят и Сашо ял бой и от родния си син.

 Новопазарският районен съд остави за постоянно в ареста сексуалния нападател. Преди дни и Шуменският окръжен съд потвърди най-тежката мярка. Две са обвиненията срещу рецидивиста - за опит за изнасилване и за опит за проникване в чуждо жилище през нощта.

 Сашо е баща на 9 деца, има три присъди за проникване в чуждо жилище през нощта, едното станало в Каварна. Последно излязъл от затвора преди месеци. В селото знаят, че като си пийне, напира да влиза в домовете на баби и да ги плаши с изнасилване.