„Вип Брадър” на Яве! Лъсна истината за манекенките в България!

Тачо не издържа, иска да разкаже всичко за Жени. Шефката на „Визаж” е фалшива и крие много тайни?!

Снощи лъсна истината за шефката на ‘Визаж’ Евгения Калканджиева, стана ясно, че тя ходи с богати мъже заради парите им, което води и до заключението, че всички момичета от агенцията й го правят, подтиквани от нея, както винаги се е говорило до сега.

Оживяха ли митовете, че манекенките са високо бюджетни проститутки и тяхната шефка е такава и служи за пример на своите последователки? Проститутки ли са известните манекенки и сводница ли е тяхната шефка?! На тези въпроси отговор даде „Вип Брадър”, а ние само можем да коментираме изводите.

От поне 15 години, медиите разказват пословични истории за истинската дейност на агенциите за манекени и модели, че действителният им бизнес е сводничество и проституция, прикрита зад имиджа на агенция за модели и манекени – проститутки.

„Твоята любов са парите”, с тези думи Стефан Манов постави жена си Жени Калканджиева на място, той призна, че „Мис България” го е заплашила преди да влезе в шоуто да внимава какво говори пред камерите.

Тачо, призна още, че е изгубил съпругата си защото  тя спи с богати мъже за пари и той не може да понесе това, въпреки, че се възползва от парите, които жена му трупа спейки с богати мъже.

От предаването снощи българският зрител разбра, че Тачо е спал със Зорница Линдарева след като е станало ясно, че знатната му съпруга продължава да спи с богатите си любовници за да закърпи семейния бюджет и стандарта на живот, с който е свикнала.

Тачо даде да се разбере, че не може да понесе мисълта, че жена му спи с милионери за да му осигури добър живот, на него и на синът им Жоро. Той призна, че всичко по между им е за пред камерите, целувки, прегръдки и т.н.

Съпругът на Жени Калканджиева разказа, че интимният им живот отдавна е свършил, "Край, няма нищо по между ни, всичко е за пред камерите", с тези думи Тачо обясни отношенията със жена си.

От показаното видео стана ясно, че Калканджиева има поне трима любовника, в Бургас, Варна и Рим, които явно издържат финансово миската и нейното семейство.

30 минути от началото на лайфа бяха отделени на историите на семейството и терзанията на Тачо спрямо неговата благоверна съпруга Жени.