Тачо за Жени: „Толкова ми е противна, че не искам и секс да правя с нея!”

Пред всевиждащото око на „ВИП Брадър“ той разкри потресаващи истини за отношенията им

Драмата в привидно сплотеното семейство на Жени Калканджиева, е на път да се разреши. Пред всевиждащите камери на „ВИП брадър“ половинката на бившата миска разкри потресаващи истини за краха на отношенията им. „Тя кого ще нарича охлюв? Аз съм бил изневерил! Тачо е все виновен! Тачо изневерил на Жени, щото бил глупав! Тя ми е толкова противна, че не искам и секс да правя с нея“, заяви Тачо.

„Край! Любовта свърши! Ние с нея сме само заради детето. Толкова много долни истории трябва да разкажа на нашето дете, че не знам докъде ще стигна“, разплака се Тачо.

Напразни останаха опитите на съквартирантите да го успокоят. Гневът и болката надделяха и той изля стаеното досега. Не скри, че е бил заплашван заради жена си. И че тя имала любовник, „който се криел като охлюв“.

„Ти си се напил! Разбираш ли какви ги дрънкаш! Ще ме изгубиш!“, заплаши го Жени.

„Аз вече съм те загубил“, отговори й Тачо.

„Кажи си...Правиш ли секс с някого от шест месеца? Не?! Значи си най-голямата лъжкиня! Аз не искам да съм с теб! Изчезвай!“, заяви съпругът на Калканджиева.

„Дришльо, аз не съм Линдарева, за да изчезна! Аз не мога да изчезна! Аз съм майка на детето ти!“, не му остана длъжна Жени.

Семейната драма се разигра пред погледа на Тити Папазов, който напразно се опита да помири разбеснелите се съпрузи. Дали те ще оформят официално раздялата си, предстои да видим.

"Изненада съм от реакцията на Тачо. Знаех нещата отчасти. Той е по-прикрит, не иска да ме притеснява, защото съм далеч". Това заяви притеснената майка на Тачо за скандалите и искането за развод между семейство Манови. Зрители станаха свидетели на наистина грозни сцени между тях, подсилени и от доволно изпития алкохол.

Изпитвам болка. По-добре един ужасен край, отколкото ужас без край. Като го гледам, той е решил за отношенията им с Жени. Искам да е здрав и щастлив като всяка майка. Сега разбирам, че е имало и страх", сподели майка му.