Служители на ‘‘Ноу фрейм медия‘‘ на протест срещу Бареков

В края на май телевизионерите били освободени за един ден, без да им бъдат платени дължимите заплати

Служители на "Ноу фрейм медия" излизат на протест срещу собственика на компанията Николай Бареков. Това съобщиха самите те в отворено писмо до медиите, цитирано от „Блиц”. Ето и пълният текст на писмото:

Ние сме бивши служители на фирмата на г-н Николай Бареков ‘‘Ноу фрейм медия‘‘. На 30.05. 2014 г. бяхме освободени от работа буквално за един ден без никакво предупреждение.

Беше ни обяснено да не се притесняваме за заплатите си, които и без това се бавеха всеки месец. Тези, които бяха на трудови договори, бяха натискани да ги прекратят по взаимно съгласие под предлог, че ако не искат, няма да работят повече за фирмата! До този момент няма никаква информация за това кога и дали ще си вземем дължимото от фирмата на г-н Бареков. При опитите ни да си потърсим правата в офиса на г-н Бареков винаги се сблъсквахме с големи момчета с пистолети и празни погледи!

В същото време г-н Бареков твърди по всички медии, че е богат и помага на хората! Обикаля България със свитата си и прави предизборната си кампания! Питаме, г-н Бареков, кога ще ни платите, нали мислите за хората?

 

Колеги, на 27.09.2014 г. от 17:00 ще бъде проведен протест пред офиса на г-н Бареков в гр. София.