В Чирпан Лиляна Павлова призова да се гласува, за да не напускат децата ни България

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора се срещна със симпатизанти на партията

„Гласувайте, нека пътищата и магистралите, които построихме при управлението на ГЕРБ, да не бъдат използвани за напускане на България, от нас и нашите деца!“, обърна се към чирпанлии водачът на листата на ГЕРБ в 27 МИР Лиляна Павлова.
„Целта ни е да насочим максимални инвестиции в региона. Младите хора да имат възможност да работят и да живеят в родните си места. Всичко това може да стане само ако имаме стабилно управление. Нека работим за развитие! При една стабилизирана икономика ще има средства и за увеличение на пенсиите и на социалните придобивки, но не мога да застана пред вас и да обещавам милиони неизпълними неща, не е правилно!“, каза още Павлова.
В Чирпан, министърът на регионалното развитие от кабинета на Бойко Борисов поздрави събралите се симпатизанти на партията в двора на къщата-музей на Пейо Яворов, а малко преди това поднесе цветя пред паметника на поета.
На официалното представяне на листата в града присъстваха и част от кандидат-депутатите на ГЕРБ за Старозагорски регион.

Днес водачът на листата на ПП ГЕРБ - Стара Загора Лиляна Павлова ще посети градския пазар в Гълъбово. След това, Павлова ще посети и църквата, реставрирана с дарени от партията средства. Лиляна Павлова ще се срещне и с пострадали от наводненията в района.