Вип Брадър-а натири Тачо заради шамар

Линдарева призна „така беше всяка вечер”, а после отрече

Рожденият ден на Иво Аръков се оказа фатален за Стефан Манов. Заради шамар нанесен на бившата му любовница Зорница Линдарева, в събота срещу неделя, съпругът на Евгения Калканджиева Стефан Манов – Тачо бе изгонен от Къщата.

Въпреки, че и двете жени на Стефан Манов го защитиха и пожелаха той да остане в къщата на „ВИП брадър“, невъздържаният алкохолик бе дисквалифициран служебно. Гласуването във Фейсбук „за“ и „против“ изгонването му варираше в различни посоки.

В крайна сметка симпатизантите на Манов взеха превес с 52%, но и това обаче не му помогна. Въпреки, че всички чуха и видяха кадрите, в които любовницата му Зорница Линдарева призна, че е яла бой по време на съвместното им съществуване, тази вечер тя се завъртя на 180 градуса и отрече Тачо да я е шамаросвал по време на връзката им. Въпреки звучната плесница, която отнесе, моделката заяви, че бившият й любовник трябва да продължи участието си.
„Той заслужава шанс. Нека се поочука. Навън той няма да се научи на нищо, тук ще се научи“, заяви и съпругата на побойника Жени Калканджиева. С типичната си свръхмайчинска загриженост тя го защити, въпреки че сподели, че била изненадана от постъпката му. Според нея биенето на шамари е недопустимо, особено когато става въпрос за жена. Но, явно хонорара му е важен за семейният бюджет и е по-добре той да продължи въпреки това.

„Не помня много добре точно какво се е случило. И съм и разпитвал даже, но никой не ми обясни. Провокация някаква“, коментира самият Тачо поведението си. Той отрече друг път да е правил „такова нещо към жена“. 100% е сигурен, че никога не е удрял нито Жени, нито Зорница. „Според мен тя си го е търсила това нещо и може да било като мисия за нея“, коментира той поведението на Зорница. Тачо предположи, че първоначалните твърдения на любовницата му, че и преди е яла шамари от него, са си чиста лъжа, типична за нея.
„Бих се извинил“, заяви Тачо. И поиска да говори със Зорница, за да си изяснят кое от казаното от нея е лъжа и кое не. „Тачо, отрепка си ти“, изпяха му съквартирантите, когато се появи на екрана да поднесе извиненията си.
„Съжалявам много“, обърна се Тачо към Зорница. „Не знам за какво е станало. Искам да ми кажеш даже. Защото ако чуя нещо, което ми е неприятно, може да си върна думите назад. Не забравяй на кой гръб го правиш това нещо!“, заяви й той. Любовницата се притесни и прие думите му като заплаха.

В крайна сметка, „Вип Брадър” има тежката дума, а тя беше: „Тачо, имаш една минута да напуснеш Къщата на Вип Брадър, завинаги.”