Сега е моментът Вили да „сипе“ на Мъри

Последните три гостувания на „Армията“ канарите нямат отбелязан гол

На всички е ясно, че Вили Вуцов и Станимир Стоилов не могат да се понасят. Враждата всъщност идва от бащата на Вили - Иван Вуцов, но това няма значение. Важното е, че баща и син не пропускаха възможността да се заяждат с Мъри, когато воденият от него Ботев не вървеше добре.

Сегашният наставник на канарите "съвсем случайно" поне 8 пъти спомена как има коренно различни разбирания за футбола в сравнение с предшественика си. Основните критики към Мъри бяха за страхливата му игра във важните мачове, в които отборът откровено играеше за 0:0.

В интерес на истината тактиката на Мъри беше точно такава, заради което и ние от Plovdiv.utre.bg го критикувахме.

Но точно днес е моментът, в който Вили Вуцов има идеалната възможност да "сипе" на Стоилов и да покаже как трябва да се играе като гост на силен отбор.

Днес започва 11-ият кръг в „А“ група, а най-интересният мач безспорно е този между ЦСКА и Ботев. Армейците са водачи в класирането с 23 точки – с 4 повече от Литекс и Левски и с 5 повече от своя следващ съперник.

Статистиката обаче от последните двубои между двата тима е ужасяваща за пловдивчани. Откакто канарите се завърнаха в „А“ група през 2012 година, те имат само 1 победа в 6 мача с ЦСКА.

В последните си 3 гостувания на "Армията" воденият от Стоилов отбор на Ботев дори не успя да вкара гол. Нещо, което сега обеща да стори Вили Вуцов.

Ето и вероятните състави на двата тима:

ЦСКА: Дивиш – Василев, В. Илиев, Тунчев, Кукоч, Сънди, Маркиньос, Силва, Фелипе, Карачанаков, Буш

Ботев: Стаховяк – Й. Христов, Пл. Николов, Инез, Васев, Иршак, Балтанов, Огнянов, Чунчуков, Цветков, Александър Колев

Мачът е от 18,45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема