Зуека се подмлади

Добрич Лайф

18-10-2014, 10:09

Снимка:

gospodari.com

Автор:

DdobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зуека и Анна имат мъжка бавачка

Зуека и Рачков продават царевица (видео)

Комикът си избели зъбите, ходи веднъж седмично на солариум

Васил Василев-Зуека е неузнаваем, видя зоркото око на „Всеки ден". Комикът, който в началото на пролетта стана мъжки татко, след като половинката му Анна Вичева го дари със син, се е подмладил с няколко години и все повече е започнал да отделя внимание на външния си вид, пише "Всеки ден".

 Актьорът спазва специална диета, не хапва мазно или сладко, тренира редовно, дори веднъж седмично ходи на солариум, за да изглежда кожата му свежа и да не излиза блед пред камерите. От време на време си прави и специални маски, които изглаждат бръчките. Явно семейното щастие и хармония му се отразяват чудесно, защото е свалил няколко години от възрастта си.

 Наскоро Зуека посетил личния си зъболекар с молба да го свърже с най-добрите си колеги, специалисти по избелване на зъбите. „Васко ми сподели, че никога не се е подлагал на подобна процедура, но много му се иска да лъсне усмивката си. Изключително зареден и ентусиазиран е, направо не мога да го позная", споделя ортодонтът. Пълната промяна не убягна и на близкия колега на Зуека от „Господарите" Димитър Рачков, който видимо се дразнел на „подобрения вариант" на актьора.

 „Напоследък Рачков е кисел като лимон. От нищо не е доволен, направо побърква операторите и редакторите с претенциите си. Иска да го снимат по определен начин, като е особено взискателен какви близки планове му правят. Притеснява се, че изглежда дебел или стар. Истината е, че Митко просто не може да преживее факта, че Зуека е с близо 10 години по-голям от него, но изглежда щастлив, свеж и весел. Има две дечица и макар да са от две различни майки, грее от щастие и го засенчва с шегите и забавните си импровизации и включвания", споделят от екипа на шоуто за гафове.