На срещата на върха в ГЕРБ решиха преговорите за кабинет да продължат

Животът

20-10-2014, 15:21

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ решават за нови консултации и правителство на национален форум

Великотърновските ръководители на партията присъстваха на важния форум в НДК в столицата

 25 човека от областта присъстваха днес на работна среща с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на Изпълнителната комисия на партията. На форума в зала 6 на НДК бяха областният координатор  Даниел Панов, общинските ръководители, кметовете на общини и председателите на общински съвети в областта, избрани от листите на ГЕРБ, както и народните представители.

Анализ на резултатите от парламентарните избори, бе направен по време на срещата. Присъстващите чуха още доклад от проведените консултации с другите парламентарно представени политически партии. Изказване пред колегите си направи председателят на най-големия политически субект у нас Бойко Борисов.

"Решихме да проведем още едни консултации с четири партии през тази седмица", каза пред журналисти след срещата лидерът Бойко Борисов. „На първо място това са реформаторите. Това са нашите партньори, независимо от проблемите, които има там“. По думите на Борисов продължават консултациите, освен  с Реформаторския блок, с БСП, Патриотичен фронт и АБВ.