Куката: Опитите ми с жените завършват накриво

Актьорът споделя, че иска семейство

„Всеки от нас го изпитва. Но наистина напоследък опитите ми с жените завършват някак накриво. Но ще продължа напред. Иска ми се да имам семейство, но не знам дали някога ще ми се получи“, споделя актьорът Мариан Вълев, предава blife.

„Слава Богу, майка ми и синът ми живеят добре“, сподели известният актьор с Диана Любенова по bTV. Актьорът, който се прочу като Куката от "Под прикритие", продължава да играе с успех моноспектакъла си „ВИП“ по Ерик Богосян.

Покрай него има различни приключения, но най-неприятното било пет минути преди премиерата - тогава Мъро чупи преден зъб, хапвайки шоколадова вафла за енергия.

Артистът у него обаче преодолял чисто човешкия стрес и финализирал представлението с аплаузи. Вълев всъщност почти случайно влиза в занаята. Приет е право и история, мечтае да стане археолог, но заради 14-дневната отпуска от казармата за кандидатстване попада на изпитите във ВИТИЗ и влиза от раз.

Вече нищо не помни от снимките на филма "Граница", защото в онзи период е безумно влюбен в Белослава и мисли само за нея. Вълев споделя, че е щастлив в работата си, но това не му е достатъчно, виждайки беднотията на народа, мислейки за емиграцията и за политиците, загърбили нацията си.

„Нищо не се променя, няма държавност, ще загубим идентичността си“, убеден е Куката.