Евгени Минчев: Венета Райкова миришеше на прокиснало мляко

"Венета носеше смачкани блузи... аз я научих да носи пола", казва Лордът

Евгени Минчев за пореден път показа своята ненавис към Венета Райкова, която преди години той изгони от светско събитие.

"Венета е един телевизионен хемороид, който ако не бъде опериран в кратки срокове, ще причини рак на телевизията, която я поддържа", казва Минчев пред сп. "Lovestyle".

„Венета е непочтена", категоричен е Минчев.

"Тя е човек, на когото не трябва да се вярва. Възползва се от медийния си простор, за да тръска на него мръсни гащи. Един ден тези гащи и мръсно бельо ще й затиснат гърлото. Ще разкрия, че другарката идваше на работа във вестник „Хайлайф" с мазно и лъщящо лице, с полуотворени очи, носеше някакви смачкани блузки и мишниците й миришеха на прокиснало прясно мляко. Научих я да носи пола и тя разказваше този факт дълго, след като вече не работехме заедно. Устата й вечно миришеше на готвено."

Лорда се закани, че няма да спре дотук. Той каза още: „Когато дойде момент за още мръсни тайни, ще бъдат извадени на бял свят. Някои от тези тайни са свързани с втория й баща".

А на въпроса докъде Венета ще стигне във войната, Евгени отговаря така: „Тя не може да стигне доникъде, защото се придвижва с двуколка, а аз - с реактивен самолет."