Емилия подложи Коко на диета

Булевард

20-11-2014, 09:59

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Юлия Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Емилия вдигна летвата

Коко киха 20 хиляди евро за Емилия

Как Емилия поддържа форма?

Певицата е притеснена от огромния му апетит

Емилия е подложила любимия си Коко Динев на строга диета. Певицата се изявила като загрижена съпруга и сама е изготвила менюто на бизнесмена, пише "Всеки ден".

Блондинката е успяла да убеди възпълния вече Коко, че освен за външния си вид и от здравословна гледна точка е по-добре да намали теглото си и да влезе във форма.

Красавицата е притеснена от огромния му апетит и му е забранила да хапва всички тлъсти меса, които редовно присъствали на трапезата му. Той можел да яде само чисти меса, като крехко пилешко и риба, издадоха приятели на семейството.

Емилия му позволявала да хапва зеленчуци и салати на воля. Изпълнителката се опитвала да научи Динев да консумира плодове, които иначе той отбягвал.

Фолк звездата полагала големи усилия, за да откаже Коко от тестените и мазните храни, които са му любими. Блондинката дори лично приготвяла някои от салатите на Коко. Тя му е намалила и алкохола. Позволявала му само по едно малко питие вечер.

Диетата на бизнесмена вече давала ефект и той е свалил няколко килограма от едрото си тяло. Това само мотивирало още повече Емилия най-накрая да втали мъжа си. Коко също бил доволен от резултата и смятал да слуша нежната си половинка относно менюто си.