Китаеца призна: Сватбата ми с Азис беше уникална простотия

Булевард

25-11-2014, 21:21

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

Лили Тодорова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенският зет Ники Китаеца разкрива цялата истина за Азис

Той допълни, че единствената причина, поради която е стоял е финансова.

Сватбата ми с Азис беше уникална простотия. Това заяви Ники Китаеца в Изповедалнята на "Биг брадър". "Участвах в един пиар, който ми донесе огромна слава, но аз не бях ок с това", каза той.

Китаеца се оправда, че когато е млад човек допуска грешки, а той го е направил, защото е израснал само с майка си и брат си и е трябвало да се грижи за тях.

"Не бих отказал да стана шофьор на Азис и сега. Когато ме взе за работа, бях на 19-20 години и това за мен беше нещо изключително. После ни забелязаха хора, почнаха да питат кой съм, какъв съм. И една вечер, след участие, Азис ме попита съвсем мъжката, дали съм съгласен да се представя за негово гадже, защото имаме такова предложение от списание. Аз се съгласих, а после станах много известен. Много се учудих, не бях подготвен за това, но се бях хванал на хорото и трябваше да го играя докрай. Четири години поддържахме лъжата. Бях участник в най-шумната гей сватба, но това беше уникалана простотия, не мога да обясня защо съм го направил", каза Ники.

"После станах все по-полулярен и двамата започвахме да се изнервяме. Не ми се позволяваше да излизам с приятели, с партньор, към който имам сексуален интерес, защото щях да разваля пиара. Накрая спечелих 100 000 от "Сделка или не" и тези пари ми помогнаха да си тръгна. Тогава той може би се почувства предаден, но му казах, че съм на 23 години и имам нужда от нещо сериозно. Скарахме се за парите, но в крайна сметка ги взех и си тръгнах", разказа още Китаеца.

Той допълни, че единствената причина, поради която е стоял е финансова.

"Съжалявам, че загубих приятелството на Васко. Той е адски добър човек, просто има ужасно силно желание за слава и пари. Би минал през абсолютно всичко, за да постигне това, което иска. Не бяхме контактували две години, после като се роди малкия, дойде да го види", допълни Китаеца.