Бургаските депутати в парламентарните комисии

Мисия Бургас

28-11-2014, 11:55

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Парламентът гласува състава на 10 постоянни комисии

Двама от ГЕРБ - Бургас стават председател и зам.председател

Областният лидер на ГЕРБ- Бургас Димитър Бойчев отново ще бъде член на парламентарната комисия по икономика и туризъм, както и на тази по енергетика.

Иван Вълков бе избран за зам.-председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения. Той ще участва и в Комисията по околна среда и водите.
След като бе избрана за член на временната комисия по бюджет, Диана Йорданова ще бъде зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси. Единствената дама в групата на бургаските депутати от ГЕРБ ще участва и като член в Комисия за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.
Семир Абу Мелих отново е включен в парламентарната комисия по здравеопазване, той запазва и членството си в тази по външна политика.
Румен Желев ще бъде член на Комисията по земеделие и храни. 

 Депутатът от Реформаторския блок Костадин Марков е член на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

Бургаският депутат от БСП Петър Кънев стана председател на Комисията по икономическа политика и туризъм. Валентин Касабов от „Патриотичен фронт” става зам.-председател на Комисията по контрол над службите за сигурност.