Евро в самостоятелна спалня заради ексхибиционизЪма на Малък Тошко

Тоталитарния внук си го показвал на жените в къщата

Катето Евро, която е популярна с разгулния си живот и купонджийски нрав се опитва да демонстрира поведение достойно за възрастта й в къщата на Биг Брадър – Ол Старс.

На няколко пъти актрисата моли Емо Каменов да не й прави сексуални намеци защото „не й отива на възрастта”, макар, че явно Емил е на друго мнение.

Снощи (понеделник) по време на лайфа Катето Евро изпадна в истерия, провокирана от пиянските изцепки на Тодор Славков. Тя поиска да говори с продуцентите и изрази желание да си тръгне от шоуто. „Тази нация е пълна с боклуци, които са му дали 51%", разгневи се Евро.

Изгоненият Боби Турбото разкри от студиото на Ники Кънчев, че албанката е яхнала метлата заради поведението на Малък Тошко и факта, че през целия ден той многократно е свалял гащите си и показвал гениталите си на жените. Безпомощна да обясни, на Тошко колко отвратително е поведението му, бившата ТВ водеща зарида с крокодилски сълзи.

Дори Боби Турбото изрази възмущението си, че му било писнало да гледа мъжкото достойнство на Славков. "Много е напрегнато, мани, мани. Скандали, проблемът е, че Тошко малко прекали с тези неща. Свали си гащите 350 хиляди пъти днес, неговия го виждам повече от моя", каза актьорът, след като напусна Къщата.

Внукът на Тодор Живков не за пръв път скандализира като си показва члена на публични места. Преди месеци той бе щракнат да уринира пред Народната библиотека, а кадърът обиколи Фейсбук със светкавична скорост.

За да успокои страстите и да накара Катерина да остане в Къщата Големия Брат разреши на възмутената Евро да спи в самостоятелната спалня, компания с покоите на политбюро ще й прави младата журналист Калина.