Катето Евро и Тошко в схема за победата

Синът на Батето трябвало да се излага, а актрисата пък трябвало да го утешава и успокоява

Катето Евро и Тодор Славков играят комбина и си помагат взаимно, за да стигнат до финала на „Биг Брадър". Актрисата и внукът на Тато се договорили да играят отборно още преди да влязат в Къщата. Приятелството им датира от години и затова те сметнали, че именно сега е моментът да преметнат всички и да разиграват сценки, които ще им натрупат рейтинг, пише "Всеки ден".

„Катето го е виждала не един път да се налива като смок и да си сваля гащите, да не мислите, че не й е позната тази картинка? А сега се прави на ощипана мома и на примерна баба, която се възмущава от тези неща. Всичко е театър", издават запознати.

Ролята на Тошко била да създава екшън в Къщата, да прави интересни моменти и да се излага, Евро пък трябвало да го утешава и успокоява, а зрителите да й съчувстват и да я съжаляват. Катето и синът на Батето се разбрали, който и от тях двамата да спечели шоуто, след това да раздели наградата с другия. Те обаче си направили сметките без кръчмаря, защото преди да влязат в Къщата, още не знаели, че любимецът на зрителите няма да вземе пари, а ще получи джип. Сега единственият начин да си поделят наградата, е като продадат возилото.

Не е тайна за никого, че най-големият стимул на Катето Евро за влизане в „Биг Брадър" са парите. Всъщност актрисата е закъсала яко и всеки лев й е необходим, гласи мълвата.

Малко след смъртта на съпруга й Георги Кадиев Катето решила да ипотекира къщата си в „Горубляне" срещу кредит от банката в размер на цели 50 бона. Причината е, че Евро имала нужда от сериозно стягане на дома тогава, а от никъде не можела да намери необходимите й 20 хиляди за ремонт на покрива, на градината и на банята, която по това време все още била външна.