Малък Тошко спечели Big Brother All Stars! Излиза на сцената мъртво пиян!

Славков припалва наградата - джип нафиркан до козирката

Тодор Славков е любимата риалити звезда на България. Зрителите с мнозинство гласуваха за внука на Тодор Живков най-вече заради пиянските му изцепки, които близо месец радваха сеирджиите от ефира на Нова. Като разбра, че е спечелил шоуто, той стана внезапно от диванчето в Къщата и се скри в... тоалетната.

За да не изневери на стила си, Тошко пристигна в студиото на Ники Кънчев пиян на кирка. Андрей Слабаков, който го защитаваше в студиото, дори му донесе още една чашка алкохол.

"Никога не сме посрещали толкова почерпен съквартирант в студиото", започна Ники Кънчев, който не успя да разбере какво точно му изфъфли Славков. Алекс Сърчаджиева пък му връчи ключа от наградата - нов джип, който пияндето тръгна да припалва.

"Не! Нее! Не можеш! Пиян си, забранено е!", завика по любимата звезда на България Алекс. В крайна сметка сакътлъкът се размина и Тошко слезе от водилото.

На второ място зрителите поставиха бъдещата баба Катето Евро, а Христо Трифонов стана бронзовият медалист. Николай Първанов-Китаеца и Калина Паскалева напуснаха борбата за титлата в Big Brother All Stars 2014, заемайки съответно пето и четвърто място.

„Не съм разочарована, че останах втора. Имам приятели, които ме обичат. Имам си всичко", коментира Катето Евро, след като излезе от Къщата.

По време на живото предаване Катето и Тошко потвърдиха клюката, че са се разбрали да си разделят парите от джипа, независимо кой от тях ще го спечели като награда.

По случай 10-годишния юбилей на предаването по време на вечерта се появиха и съквартиранти от предишни сезони, които разказаха как животът им се е променил след предаването и тежи ли им славата към днешна дата.