Ето го отговора на вечния въпрос: По-дълъг или по-широк?

Научно изследване доказва кое е по-важно за жените

а нуждите на изследването, направено от университета в Калифорния, 41 жени са гледали и опипвали различни пениси, направени с 3D принтер. Размерите варирали от 10 см дължина и 6 см ширина до 21,5 см дължина и 17 см ширина.От участничките в експеримента се е искало да направят своя избор, в зависимост от това дали става въпрос за секс за една нощ или за постоянен партньор, пише БЛИЦ. За еднократна авантюра жените избрали повече по-широките пениси, отколкото за сериозна връзка.
Когато обаче ставало въпрос за дължината, нямало разлика в предпочитанията, независимо дали за секс за една нощ или за постоянен партньор. И в двата случая жените се спрели на пениси с дължина около 10,5 см.
„Влагалището има множество нервни окончания, чувствителни на натиск и стягане, на които ширината на пениса оказва влияние. По-обемен пенис може да доведе клитора по-близо до влагалището по време на сексуален акт, а това помага на жените за достигане на оргазъм. От друга страна, дългият пенис може да предизвика болка в шийката на матката”, обяснява Шанън Ленг, ръководител на научните изследвания.