Венета Райкова извади интервю със Слави Трифонов от 1999г.

"На хората в шоубизнеса им е трудно да създават семейства", споделя Слави преди 16 години

Венета Райкова пусна във Фейсбук архивно интервю със Слави Трифонов от далечната 1999г. "Горещата" водеща е била на 24 г. тогава, а шоуменът тъкмо е на върха на славата си покрай скандалното шоу "Хъшове".

Слави споделя спомени от Музикалното училище в Плевен, говори за работата си и музиката, споделя лични неща.

"Контактен човек съм. Не го разбирам да стоя сам и да търся самотата. Напротив – обратно, плаши ме! Търся компанията на различни хора и много от тях са ми приятели. Не мисля, че съм лош или добър. Ще е твърде себеизтъкващо, ако почна да обяснявам какъв съм”, споделя Трифонов.

Още от тогава Венета Райкова задава неудобни въпроси и безпардонно го пита за жената до него и кога ще има деца. Слави й отправя покана да му гостува в кухнята, за да му готви, след което отбелязва: "Не си представям жената до мен да е с ролки и да готви, но смятам, че е хубаво една жена да може да готви. За да върви една връзка трябва да има много компромиси. Надявам се, че жената, с която ще бъда ще прави повече компромиси. Гледам странно на еманципацията. Време ми е да имам деца. Отдавна ми е време, но на хората в шоубизнеса им е трудно да създават семейства. Но дано да имам късмет", казва Слави преди 16 години.