Пребиха до смърт добричлия след скандал

Крими

02-03-2015, 14:06

Снимка:

© Varnautre.bg/архив

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Двама са задържани за убийството

Мъж от Добрич на 43 години с инициали Л. Д. е убит в нощта на 28 февруари срещу 1 март, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Негов познат е открил трупа му и е подал сигнал на тел. 112.

Установено е, че мъжът е починал от нанесен му тежък побой. Бит е с метална тръба, с юмруци, ритници, имал е много счупени ребра. За по-малко от 24 часа убийството е разкрито и има двама задържани. По данни на разследващите, убитият и двамата задържани се събрали във фургон, близо до битака в Добрич. Изпили голямо количество алкохол, след което между тях възникнал скандал, който прераснал в побой, завършил фатално.

Убитият се казва Левент, съобщава Topnovini.bg. Не бил семеен, работел по строежите. Живеел недалеч от битака. Съседите му го определят като разбран и добър.

Родителите му живеят в Турция. Преди няколко дни баща му си дошъл. Във въпросната нощ отишъл на гости. Левент останал в къщи, след което решил да се черпи с другите двама във фургона, където се събирали на по чашка. Според наши източници, скандалът възникнал, след като двамата му дали 10 лева, за да отиде да купи алкохол. Когато се върнал без пари и без алкохол, се нахвърлили върху него и зверски го пребили.