Иван Вуцов: Левски не може да си позволи да загуби в Разград

Спорт

05-03-2015, 17:07

Снимка:

Владимир Иванов

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

„А“ група разгада Лудогорец

Футболният специалист Иван Вуцов, който е бивш играч и треньор на Левски и на националния отбор и експрезидент на БФС говори пред Sportonline.bg за отминалия първи пролетен кръг в „А“ група и тенденцията в шампионата.

 

„Лудогорец има проблеми в играта. Вижда се ясно от първите пролетни мачове на отбора и за първенство, и за Купата. Другите отбори от „А“ група разгадаха Лудогорец“, е мнението на Иван Вуцов.

 

„Левски не може да си позволи да загуби в Разград, но смятам,че на този етап тимът няма качества да спечели такъв важен мач. Показа го в мачовете с Хасково. В единия победиха с 8:0 за шампионата, а после като гост завършиха 1:1 в реванша за Купата. А реално погледнато Хасково и Марек са изпадащите отбори от „А“ група тази година. На тези два отбора по пет точки да им дават (за победа), пак ще изпаднат“, убеден е Иван Вуцов.

 

„За мен приятните изненади след първите мачове за първенство и за Купата на България са Берое и най-вече Литекс. Убеден съм,че ловчанлии ще се опитат да се намесят дори в битката за челото с ЦСКА и Лудогорец колкото и невъзможно сега да изглежда. Техният президент Гриша Ганчев не вдига шум, но желанието му е да играе в евротурнирите. А Краси Балъков се оказва стабилен треньор. Така, че очаквам Литекс да завърши поне на трето място“,  смята Иван Вуцов.

 

„Локо(Сф) ще бъде в шестицата, но със силната си игра срещу ЦСКА и слабите си игри с Локо(Пд) показа, че все още няма стабилност в този отбор. Има проблясъци, но дотук“,заяви Иван Вуцов. „При всички случаи мачовете които ще определят отборите в първата шестица ще бъдат напрегнати. Както и после срещите в първата половина на таблицата. Във втората обаче ще предстоят безсмислени мачове. Единствената полза е, че играчи от отбори от втората половина, които се проявят добре, през следващия сезон ще могат да разчитат да бъдат привлечени в нашите по-елитни тимове“, сподели Иван Вуцов.