Балъков: Съжалявам, ако са отменили неправилно гола на Ботев

Спорт

05-04-2015, 19:37

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Литекс спря серията на Ботев

Трньорът на Литекс радостен от важните три точки

Литекс постигна победа с 1:0 при гостуването на Ботев, а след срещата треньорът на ловчанлии Красимир Балъков поздрави съперника и дори се извини, ако отмененият гол на пловдивчани е бил редовен.

„Първо искам да кажа две похални думи за мъжката игра на двата отбора и още по-похвални думи за публиката. Просто невероятен помощник на Ботев и много, много коректни. Чувал съм, че е много опасно да се появяваш по линията. Коректни хора и за това им благодаря. Доволен съм от резултата. Независимо по какъв начин за нас тази победа е изключително важна“, заяви Балъков и продължи по темата за отменения гол на Ботев.

„Трудно много да кажа нещо. По принцип решения на съдии не коментирам. И камерата е много диагонална и трудно може да се каже нещо, ако случайно не е било засада, съжалявам за ситуацията, но в крайна сметка съдията решава и взима крайното решение“, допълни наставникът на ловешкия тим.

„Имахме и преди това ситуации, и те също. Ние водехме с 1:0. През цялото време си бяхме мотивирани и концентрирани. Абсолютно важни три точки за нас, изключително важни, но повече ме радва характера, който показаха моите футболисти. В последно време на този стадион никой не е побеждавал. Показахме характер и мисля, че заслужено победихме“, завърши Балъков.