Апаши нападнаха бивш вратар до "Герена"

Крими

06-04-2015, 11:44

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Урош Голубович помогнал на Черно море за турнир

Екшън като по филмите в преживял бившият старж на Лудогорец Урош Голубович

Екшън като по филмите е преживял бившият вратар на Лудогорец Урош Голубович в петък. Сърбинът, който освен с "орлите" е шампион и с екипа на Литекс, в момента е мениджър и представлява новия страж на Левски Боян Йоргачевич. Той почти не пропуска мач на своя клиент.

На път към "Герена" за двубоя с Черно море Голубович е бил нападнат от апаши. Той спрял на червено на светофар наблизо до стадион "Георги Аспарухов". Докато чакал да светне зелено, той бил атакуван от четирима души, информира "България Днес". Те носели в себе си шипове, с които спукали едната гума на луксозното возило на сърбина. След това го нападнали, опитвайки да го оберат.

Само минаваща наблизо патрулка спасила Голубович. Виждайки я, апашите избягали в неизвестна посока. Така и не били заловени от униформените. Шашнатият бивш вратар повикал пътна помощ за пострадалата си кола. Камиончето стовари автомобила на паркинга на "Герена", където има денонощна охрана. Той остана да пренощува там, докато Голубович си тръгна с Йоргачевич след мача. "Не ми се говори, не ми се говори. Ужас!", успя само да промълви стражът, когато пристигна невредим на стадиона.