Балъков: Играхме страхливо, това е един от най-лошите ни мачове

Спорт

11-04-2015, 22:18

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 от Берое едва не биха Литекс

Треньорът на Литекс предпочитал да не гонят играч на Берое

Треньорът на Литекс Красимир Балъков остана крайно недоволен, след като неговият отбор не можа да победи Берое и завърши наравно 1:1. Ловчанлии пропуснаха да се изравнят с ЦСКА  на второто място и то, след като съперникът им почти цял мач игра с човек по-малко заради червен картон на вратаря Макенджиев още в седмата минута.

"Изобщо не съм доволен, играхме страхливо, един от най-лошите ни мачове е този. Имаме цел европейските турнири, дали си втори или трети няма значение, има участие в Европа. Говорихме цяла седмица, очаквахме здрав отбор на Берое и това се получи.

След изгонването на вратаря на Берое, те се затвориха, това го могат, имахме затруднения и през първата, и през втората част. Радостното е, че реализирахме гол, головете носят точки, днес само един. Ще си направим анализите и на стадиона в Разград ще изглеждаме по друг начин. Момчетата днес се стъписаха и не намериха подхода към вратата на Берое. Трябваше да играят по-разчупено, да подават по-бързо.

Дузпата е дадена от съдията, след като е взел такова решение, сигурно е видял такова нещо. Исках да играем 11 на 11, те принципно си играят дефанзивно, но ако бяха 11 човека сигурно щеше да ни е по-лесно", завърши Балъков.