Спасиха ЦСКА

С Юлиян Инджов платихме 800 хиляди лева, които се изискваха за лиценза, разкри Манджуков

Един от акционерите в ЦСКА Петър Манджуков разкри, че лицензът на клуба е спасен. Бизнесменът допълни, че шефовете ще се срещнат с играчите след двубоя с Локомотив София, за да обсъдят съвместното бъдеще.

 

"Смятам, че лицензът на ЦСКА е спасен. С Юлиян Инджов платихме 800 хиляди лева, които се изискваха за лиценза. Освен това до края на шампионата ще осигурим издръжката на тима. След мача с Локомотив София ще се срещнем с отбора, за да обясним на футболистите как стоят нещата в клуба. Ще им платим заплатите, може да бъдат спокойни", коментира Манджуков.

"В ЦСКА са се извършвали сериозни престъпления. Не ми е ясно как може да се води толкова лошо счетоводство. Много трудно може да дойде някой сериозен инвеститор като се има предвид какво е състоянието на ЦСКА. Ще се опитам да помогна, но това е почти невъзможно. Ако не се намери такъв човек, по-добре това предприятие да фалира, за да може да започне на чисто", допълни той.

"Платили сме на Стойчо Младенов 220 хиляди лева. Нека Александър Тодоров да потвърди. Знаете ли колко служители на клуба останаха без заплати заради треньора? Разногласията ни с Младенов бяха именно поради тази причина. Вижте какво представлява ЦСКА в настоящия момент в спортно-технически аспект. Никога не съм си позволявал да го критикувам, но ние не сме ги довели тези играчи. Стойчо Младенов ги е довел. Големият треньор", каза още бизснесменът.