Балъков: Тенденциозно съдийство

Спорт

19-04-2015, 22:20

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лудогорец се върна към победите

За всяко падане им бе свирено фаул, оплака се треньорът на Литекс

Треньорът на Литекс Красимир Балъков остана крайно недоволен от съдийството на мача с Лудогорец, загубен от неговия отбор с 1:3. Около половин час ловчанлии играха с човек повече след червен картон на Жуниньо Кишада в началото на второто полувреме, а по-късно и Румен Руменов от Литекс бе изгонен.

„Аз съм един от малкото треньори в българското първенство, които не говорят за съдиите, но днес не мога да не говоря за съдията, който свири мача (Ивайло Стоянов).  Всяко едно падане на техните състезатели бе свирен фаул. Съдията веднага надува свирката. Това е тенденциозно. През целия мач беше. Или съдиите не могат да разбират  тези чуждестранни футболисти, те са много хитри и използват всяко нещо да печелят фаулове.

Имаше си го втория жълт картон, даде му го и изравни играчите. Това не беше най-важното. Най-важното беше, че моят отбор показа съвсем друго лице. Бяхме агресивни и в по-голямата част превъзхождахме Лудогорец.

Сега имаме три много важни мача вкъщи, ще дадем всичко от себе си да спечелим и трите мача. Ако победим, мисля, че имаме големи шансове да постигнем целта, която сме си поставили“, коментира Балъков.