Лейди Гага се разгърди пред Принц Хари (СНИМКИ)

Кралския наследник трудно овладяваше инстинктивното желание да надникне

Известната със скандалното си поведение Лейди Гага провокира пореден скандал, този път с британския принц Хари.

За публичната си изява в Лондон певицата облече рокля със щедро отворено деколте. На 8 юни екстравагантната Гага изнесе концерт в Роял Албърт Хол с легендарния джаз певец Тони Бенет. Част от приходите от събитието ще отидат за благотворителност в полза на фондацията WellChild, която помага на тежко болни деца и техните родители във Великобритания.

На събитието присъстваха и представителите на британското кралско семейство и самият принц Хари.

Той се срещна с Лейди Гага и Тони Бенет, и под зоркото око на множество журналисти размени няколко думи с артистите.

Принц Хари изрази своята благодарност към двамата музиканти за тяхното изпълнение, като отбеляза, че е впечатлен от таланта им. "Да имате толкова много енергия! Това е страхотно! Не знам как успявате да пеете така "- каза той с възхищение.

Лейди Гага, която е завършила престижно училище, демонстрира познания по етикет и учтиво отговори: "Щастливи сме, че успяхме да помогнем! Вие сте фантастичен ".

Въпреки това, от външния вид на певицата стана ясно, че не успяла да скрие бунтарския си характер.

Избора на рокля за специалния случай не беше най-уместен, акцент в тоалета й беше замайващо дълбокото деколте. Папараците уловиха инстинктивният поглед на принца в посока на разгърдената пазва на блондинката.

Въпреки това, трябва да поздравим кралския потомък, който се стараеше да не спира за дълго очи в щедро разгърденото деколте кипрещо се под височайшия му нос.

На членовете на кралското семейство им върви на разгърдени мадами в последно време, преди дни Принц Чарлз имаше удоволствието да се наслади на оскъдната рокля на моделът Ирина Шейк по време на официална вечеря в Бъкингам.