Потвърдено! Емануела напуска Ара Мюзик (ВИДЕО)

След десет години съвместна работа, фолк певицата се разделя с продуцента си Виктор Касъмов

Фолк певицата Емануела заяви, че няма да поднови договора си с досегашния си издател Ара Мюзик и продуцента Виктор Касъмов. В интервю за signal.bg звездата на музикалната компания обясни, че иска да се развива, а от месеци с кариерата й не се случва нищо.

От средата  на месец юли, певицата ще стане независим изпълнител и ще се самопродуцира. Вече е избрала и мениджър, който ще движи нейните клубни ангажименти.

„Надявам се, че ще се разделим цивилизовано, културно, приятелски и без скандали. Аз съм амбициозна и искам да работя. Не мога да стоя и да чакам. Просто нещата в Ара не се случват.”, недоволства Емануела. Тя опроверга слуховете, че ще се мести в друга музикална фирма. Амбициозната певица потвърди, че вече подготвя нови проекти и скоро ще пусне нова песен.

За положителната развръзка в отношенията й с колегата Крум, тя разкри, че ледовете са разтопени. За влошаването им навремето бил виновен трети човек, чието име Емануела не пожела да цитира.

Преди броени дни се завъртя песента „Скорпион” в изпълнение на Крум и с участието на Емануела, за броени дни видеото е натрупало няколкостотин хиляди гледания в различни платформи за видеосподеляне.

В момента певицата е заедно с петмесечния си син при своя приятел Димитър Динев в Св. Влас.

В сряда Емануела ще пее в нощен клуб на плажната алея във Варна.

Припомняме, че по-рано тази година други две певици напуснаха Ара Мюзик. Джина Стоева обвини своят продуцент в незаинтересованост от развитието на музикалната й кариера, седмица след нея същото направи и певицата Ивена. Сега след напускането на Емануела, единствената по-известна певица в музикалната компания на Виктор Касъмов остана само Алисия.