Омазаха с фекалии кантората на шефа на Общинския съвет в Бургас

Крими

27-07-2015, 16:52

Снимка:

снимка, darik

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Костантин Луков подозира Милчо Добрев след скандалите от последната сесия на местния парламент

Рекламният бос Милчо Добрев стои зад грозната наказателна акция по бургаски патент срещу кантората на председателя на Общинския съвет в Бургас. Тези подозрения сподели Костантин Луков, чийто адвокатски офис беше омазан с фекалии днес. Според г-н Луков, Добрев е нестабилен човек, способен на подобна проява.

Още през миналата седмица по време на сесия на местния парламент Луков обяви, че се страхува от реакциите на Добрев, след като в залата плама скандал, придружен със заплахи, а шефа на ОбС - Бургас изгони от заседанието общественика, с който освен всичко друго са и съседи в бургаския комплекс "Славейков". Тогава те се скараха публично за Наредбата за престой и паркиране на хората в неравностойно положение.

Жалбата му до прокуратурата ще бъде за заплахи за живота и здравето към длъжностно лице. „Според наказателния кодекс за извършителя се полагат до 5 години лишаване от свобода. Фактът, че кантората ми е омазана, показва, че заплахите са реални“, каза още Луков.

Днес в центъра на града, на ул. "Пиротска",  адвокатската кантора на председателя на ОбС беше изрисувана с фекалии цялата, включително и прозорците.