White bar спретна рождения ден на годината

На 10 септември сред близки, приятели и специални гости, едно от най-луксозните заведения на Пловдив - White bar на хотел Лайпциг, отбеляза вторият си рожден ден с тузарско парти. Този път домакините спретнаха купона на годината. Рождения ден на заведението и миналата година беше истинско събитие, но този път надмина всички очаквания. Барът отбеляза втората си година с такова парти, че дори и Слънцето би се изпотило, а Венера би се изчервила. Гостите бяха посрещнати от изкусителни красавици с чаша бяло вино и подаръци за всеки. Екзотични танцьорки от балет „Електра“ нажежаваха градуса на настроението до кърваво червено в претъпкания бар, а гостите се забавляваха от сърце и душа.

Специален гост на Birthday party-то бе народния любимец Краси Радков, които тотално превърна купона в сензация. С избрани скечове и невероятни музикални изпълнения, превъплъщавайки се в уникалните образи, присъствието му направи празника на Белия бар още по забавен и екстравагантен. И на рожден ден, като на рожден ден - точно в полунощ всички запяха Happy Birthday, а домакините разрязаха огромна черно-бяла торта в центъра на Белият бар и вдигнаха празничен тост.

Купонът в White bar продължи до зори с много забавления и приятни емоции.

За кратко време White Bar  успя да се наложи като място, на което купона няма край.

Екипът на редакцията ни пожелава на любимото място на пловдивчани още дълги години да радват и удовлетворяват желанията на своите клиенти.