ГЕРБ Сливен подаде жалба за спекула с агинационните й материали

Крими

01-11-2015, 15:18

Снимка:

©Община Сливен

Автор:

Стара Загора Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Арестуваха двама за купуване на гласове в Крушаре, Сливен си избира кмет

Сигнализирана е и Областната дирекция на полицията

Предизборният щаб на ГЕРБ в Сливен подаде жалба за разпространение на дискредитиращи партията агитационни материали, съобщиха от там.


Разлепени са стикери от името на партията с №8 върху стъкла на автомобили и други нерегламентирани от закона места, включително по автомобили на общински съветници от листата на ГЕРБ.


"Категорично заявяваме, че ПП ГЕРБ няма нищо общо с разпространението на въпросните агитационни материали. Същите са използвани с цел да дискредитират ГЕРБ и да повлияят негативно на резултата от изборите на издигнатия от партията кандидат за кмет на Община Сливен“, пише в жалбата, подписана от председателя на щаба Здравко Костадинов.


Той призовава да се предприемат всички възможни законови действия и мерки, за да се предотврати последващото разпространение на агитационни материали и да бъде открит извършителя на нарушението. Сигнализирана е и Областната дирекция на полицията.


В хода на предизборната кампания същият метод бе използван и когато бе откраднато известно количество плакати на партията. Сред материалите за кампанията няма подобни стикери.