Десислава правила секс на паметника Шипка (снимки)

Най-нестандартното място където се любила с ММА боеца Зарко

Позабравената фолк певица Десислава, която до скоро минаваше между капките и се сливаше с кичозната декорация на Къщата на Биг Брадър бе извадена от резервната скамейка, точно когато рейтинга на шоуто се срина до небивали нива.

Скритият коз на продуцентите се изхлузи от ръкава, той не се оказа Асо пика, а Вале купа - бившата голяма любов на певицата, сладък 27 годишен ММА боец от Русе.

Драмата на Десислава започна с влизането на Зарко в Къщата малко след изгонването на Къци в понеделник. Почерпената „като машинописка на 8-ми март“ певица, както я нарече Евгени Минчев не можа да превъзмогне емоциите при вида на младия жребец и се луташе между задаването на въпроси, чийто отговор не получаваше, ридаенето ту на рамото на Евгени, ту в обятията на Червенкова и дори на бившия, който не прояви самочувствие към пияната си бивша, а разпореди да спре алкохола и цигарите.

На следващия ден брадъра услужливо ни „светна“ около подробностите във вече приключилата връзка на гласовитата Деси с мускулестият Зарко. Изпепеляващата страст събирала разделените от километрите влюбени четири години.

Пикантериите около връзката им не свършват с тривиалните семейни драми на класическата двойка певица – ММА боец.

От 24 часа насам Десислава има нов прякор, който може да се окаже по-сензационен от този на Мара – отварачката.

С признанието на Деси и Зарко, че най-нестандартното място, на което жребецът и гургулицата са правили секс е горичка в околностите на Шипка се родиха и новите прякори на певицата.

Деси и Зарко увековечили стореното на Паметника Шипка със селфи

След като стана ясно, че като истинска магистрална жрица Деси е „клатила“ храстите по протежение на Шипченския проход за някои тя вече е Деси Шипченска, други я наричат Опълченката на Шипка, а за трети новият й „никнейм“ е Червената Шипчица.

Чудя се дали докато плашела мечките в гората със страстните си стенания, Деси се е сетила за кървавата битка състояла се на върха… Грабвайте телата…

Още за "Биг Брадър Ол Старс" чете в Блога на Елза Парини ТУК!